Hymer jubilerer og feirer

60 år med velutstyrte modeller

Norges mest solgte bobilmerke feirer 60 år innen produksjon og utvikling av mobile feriehjem. Hymer, en av Europas største og eldste bobilprodusenter, markerer nå suksessen med to topputstyrte jubileumsmodeller.

Suksesshistorien begynte med en campingvogn i 1957. Fire år senere produserte den tidligere flymekanikeren Erwin Hymer sin aller første bobil. I dag er Hymer en av verdens ledende caravanprodusenter, samt Norges mest solgte bobilmerke. Kjent for innovasjon og uslåelig kvalitet har Hymer har satt sitt eget preg på bransjen, og i år feirer produsenten 60 år innen utvikling av mobile feriehjem. Hymer markerer nå suksessen med to velutstyrte jubileumsmodeller, til svært gunstige priser.
Den komfortable L-formede sittegruppen, med den nye Milano-stoffkombinasjonen, skaper en lun atmosfære.
En gylden mulighet
Hymer ML-T 570 ”60 Edition” er en premium delintegrerte bobil, under 3,5 tonn. Produsenten hevder selv at jubileumsmodellen setter nye standarder innen design og teknikk. Den lekre bobilen er stappfull av spennende utstyr til, en svært gunstig jubileumspris. ML-T 570 er regulert for tre passasjerer, og er en utmerket bobil for par som ofte reiser alene.
Spesialmodellen Hymer ML-T "60 Edition" har fått et nytt, imponerende utvendig design. 
Helintegrert luksus
Den andre jubileumsmodellen, Hymermobil ML-I 570 ”60 Edition”, er derimot en helintegrert bobil regulert for fire passasjerer. Modellen veier under 3,5 tonn og byr på mange spennende høydepunkter. Her får man blant annet en solid utstyrspakke, lekkert design og den aller nyeste teknologien. Med to store enkeltsenger bak og en elektrisk senkeseng over sittegruppen - kan man være både to og fire personer på tur.
Takket være det store takvinduet og den hyggelige belysningen er oppholdsrom lyst og innbydende.
Mye utstyr
Begge jubileumsmodellene byr på mye spennende utstyr, blant annet på en 32 tommers flatskjerm med Hymers eget multimediasystem, Oyster parabolantenne, en romslig sittegruppe i front, samt to store enkeltsenger som kan gjøres om til ett stort soveområde. I tillegg får man hyggelig belysning, kjøleskap på 142 l, stor dusj, et stilrent kjøkken og mange andre praktiske løsninger.
Navigasjonssystemet er utmerket integrert i dashbordet. Her har man også tilgang til Hymers nye Smart Control.
Nytt betjeningssystem
Ved lansering av jubileumsmodellene benyttet Hymer også anledningen til å avduke sitt nye Hymer Smart Control system, hvor du blant annet kan sjekke batteristatus og vannivå via navigasjonssystemets kontrollpanel. Et høykalitets ryggekamera er også inkludert i prisen. 
Oppgradering
De populære modellene ML-T 570 og ML-I 570, på høykvalitets Mercedes-chassis, får nå æren av å være konsernets jubileumsbiler - med tilleggsbetegnelsen ”60 Edition”. De utvalgte modellene preges av eksklusive designelementer utvendig, som tydelig viser at dette er en jubileumsutgave. I interiøret er det også gjort en oppgradering, blant annet med et nytt, fingeravtrykkvennlig laminatbelegg på spisebord, samt kjøkkenbenk og to-fargede overskap i høyglans. 
Aktuelt