Carado feirer 10 år med jubileumsutgave:

Bobil på budsjett

Du trenger ikke nødvendigvis betale dyrt for en velutstyrt bobil. Carado er lavprismerket fra den tyske Hymer, og tilbyr prisgunstige bobiler i flere størrelser. På Norges største caravanmesse på Lillestrøm feirer Carado sin egen bursdag med en velutstyrt jubileumsmodell.

”Perfect 10”
Det tyske bobilmerket feirer nå 10 år i Norge, og i den anledning lanserer de en helt spesiell jubileumsmodell. Dersom du er opptatt av design og kvalitet til lav pris, vil du elske den nye jubileumsutgaven. Utgaven er tilgjengelig i tre ulike modeller og Carado har utviklet et helt eget utvendig design for ”Perfect 10” utgaven. Innredningen i bilen har en kombinasjon av stoff og ekte skinn, og overskapene har fått et nytt, elegant design. 
Carado porteføljen omfatter 9 ulike Low Profile oppsett der førersetet lett kan dreies rundt for å bli en del av den koselige sittegruppen. Videre finnes det også tre modeller som tilbyr et ekstra soverom over førerhuset.

Feirer med spesialutstyr
Inkludert i prisen får du også Carados egen "Emotion Pack." Denne utstyrspakken inneholder sidevegger i fargen champagne metallic, eget listverk, sykkelstativ, markise og en 19 tommers flatskjerm inkludert veggfeste. "Perfect 10" utgaven gir, med andre ord, mye utstyr for pengene. Carado tilbyr også en rekke andre utstyrspakker og ekstra tilbehør. 

Tysk kvalitet
Alle Carado bobiler blir produsert i Neustadt, på landsbygda i fristaten Sachsen, nær Dresden i det østlige Tyskland. Carado tilhører Erwin Hymer Group - som tilbyr europeisk dekkende service, topp kvalitet og en uslåelig verdi for pengene. Bilene blir produsert ved et av Europas mest moderne produktsenter og bobilene gjennomgår strenge kvalitetskontroller, både innvendig og utvendig. Opp til 30 fullt utstyrte bobiler forlater produksjonslokalene hver eneste dag.

Aktuelt