Nyheten SupremeLine:

Hymer med bobil i særklasse

Hymer B-klasse SupremeLine er årets største nyhet fra Hymer, Norges mest solgte bobilmerke. Den luksuriøse modellen byr på flere nyvinninger både innvendig og utvendig, og skal være det aller ypperste Hymer har å by på.

– På caravanmessen i Düsseldorf i 2017 var det verdenspremiere og avduking av den nye Hymer B-klasse SupremeLine, forteller Erik Dåsnes, selger hos Kristiansand Caravan. Etter et par års fravær er modellen endelig tilbake i en ny og moderne 2018-utgave. Den helintegrerte bobilen fås i to ulike planløsninger, med flere nye aspekter både innvendig og utvendig.

SE VIDEO:

– Modellen har et moderne og automotivt design både foran og bak. Vi ser at bobilbransjen nå tar etter bilbransjen, og prøver å gjenskape mange av de samme linjene som vi ser i personbiler. Den nye SupremeLine byr også på en forbedret planløsning, et ekstra høyt dobbeltgulv og nytt chassis. Kvaliteten har alltid vært der, men det siste lille innen tidsriktig fargevalg og interiør er nå på plass, forteller Dåsnes.
Erik Dåsnes, selger hos Kristiansand Caravan, i den nye Hymer B-SL under Caravan salon i Düsseldorf. Foto: Oddgeir Visnes.
Innovativ TV-løsning
I salongen er et eget ”TV-rom” integrert i ryggstøtten på sittegruppen. På den måten kan flatskjermen heves elektrisk, og skjules når man måtte ønske det. – TV’n har også blitt større, noe jeg tror kundene vil sette stor pris på. Nå får man en 32 tommers flatskjerm, som tidligere kun var 19 tommer, påpeker Dåsnes.
Soverommet er plassert bakerst i bilen, og man kan velge mellom midtstilt dobbeltseng og to enkle senger. Hymers eget komfort-sovesystem sørger for en god natts søvn. Foto: Produsent.

Komfort og kvalitet
704 SL byr på to enkeltsenger bak, mens 708 SL har en midtstilt dobbeltseng. De bakre sengene er utstyrt med Hymers eget komfort-sovesystem og bekvemme madrasser. Dåsnes forteller at modellen med midtstilt dobbeltseng også har elektrisk justering, og kan reguleres til ulike stillinger for lesing og soving. Begge planløsningene har også en elektrisk heve og senkeseng over førerdelen.

Det nye Hymer PUAL 2.0 konstruksjonskonseptet med aluminium, skum og 100% trefri konstruksjon, gir høy stabilitet og de beste isolasjonsverdier. Foto: Produsent.
Bedre kjøreegenskaper
Takket være det spesialutviklede chassiset med lavt tyngdepunkt og uavhengig fjæring lover produsenten vesentlig forbedrede kjøreegenskaper. Hymer hevder selv at nye SupremeLine setter nye standarder for kvalitet, komfort og design i den aktuelle vektklassen. – Våre kunder har kanskje byttet ut en hytte eller en flott båt til fordel for bobil, og i denne modellen vil man absolutt kunne kjenne igjen mange av de samme kvalitetene, sier Dåsnes.
2018-modellen av Hymer B-klasse SupremeLine representeter det ypperst fra Norges mest solgte bobilmerke. Den luksuriøse bobilen oser av kvalitet og moderne eleganske. Foto: Produsent.

Fornuftig pris
Med en egenvekt på 4.500 kg, en lengde på 7,7 meter og mye teknisk utstyr tilbyr SupremeLine uavhengigheten, komforten og utseende til en Liner - til prisen av en konvensjonell, integrert bobil. – LED-belysningen, både direkte og indirekte, gjør det veldig koselig i bobilen. Dusjen er også på nivå med langt dyrere liner-modeller, noe som er en svært positiv detalj, avslutter Dåsnes med et smil. 

Aktuelt